Have

MED RETRO VIBES I HAVEN ER AT BLIVE HJEMME EN FEST

Uanset om du holder siesta eller fiesta i haven, sørger den rette atmosfære for, at du slapper maksimalt af. Den nye have- og terrassetrend er en perfekt kombination mellem de varme farver fra halvfjerdserne og det rolige i naturlige toner. Med et par velvalgte genstande flyder disse retro-vibes direkte ud i haven.

DIY havebord med en beige og hvid parasol
Mix og match
Det bedste ved retro-havetrenden er, at alt faktisk er muligt, så længe det er i balance. Men det blomstermønster af halvfjerdsernes parasol kan virkelig passe godt til de nye stribede puder. Retroindholdet øges yderligere ved at bruge old school materialer som rattan og mørkt træ. Ved at kombinere alt dette med naturlige toner og hist og her et okkergult, lyst orange eller knaldgrønt stænk, opnås det rigtige vintage-look på ingen tid.

God afstand
Afkøling er, hvad vi ønsker! Og det kan gøres på forskellige måder. Strakt ud i en hængekøje eller i en lounge sofa, eller vugger frem og tilbage i en hængekøjestol. Det bliver retro med rattan og bambus. Disse materialer har også en stor fordel: de er lette som en fjer. Når det regner – og når sommeren er forbi – er de på ingen tid.