Have

VIGTIGE ARTIKLER TIL EN SOLLIG PICNIC I HAVEN

1. Picnic-tæppe
En rigtig picnic er en på græsset. Placer et overdimensioneret tæppe i gården eller på en græsplæne. Gerne et tæppe i en blød, frisk farve for at fuldende sommerfølelsen. Formen er ligegyldig, så længe den er blød og stor nok til at vise alle lækkerierne frem. Der er picnic-tæpper med et vandtæt lag i bunden, nyttige når græsset stadig er fugtigt.

2. Stor taske eller kurv
Selvom køkkenet er inden for gåafstand, inkluderer en picnic en kurv fyldt med lækre sager. Vælg en rigtig flettet picnickurv eller en køletaske. Fordelen ved en køletaske er, at alt holder sig koldt og friskt om sommeren. I kurven eller posen skal du tage al maden med i haven i lukkede kar, skåle eller fade.

3. Bestik
Selvfølgelig kan du spise med hænderne på en picnic, men en gaffel eller træspyd er ønskeligt til frugt og sommersalater. Sørg også for at have lagner til at smøre ting som baguettes og toast. Ligesom at servere skeer til en salat.